Martin Farstad Borg

BRYGGERIMESTER

Martin begynte å utvikle oppskrifter for Doblougs Bryggeri i mai 2017 mens han var Daglig Leder på Bryggselv Asker og Bærum A/S. I dag er han bryggerimester og daglig leder for bryggeriet. Har du spørsmål om ølet vårt kontakter du Martin.

Martin er utdannet jazzmusiker ved jazzlinja på NTNU og i helgene spiller han ofte konserter med diverse band i Gudbrandsdalen. Martin er entusiast og øver 3 timer hver morgen for å få videreutviklet gitarspillingen, mens resten av familien får sin skjønnhetssøvn. Han har for tiden en liten stilling som musikklærer på Vinstra videregående.

Roy Bjarne Moen

PRODUKSJONSANSVARLIG

Roy Bjarne har vært med i Doblougs Bryggeri fra starten, som brygger, tappeansvarlig og renholdssjef. Han er utdannet murer og er en gudegave blant annet når det kommer til lokalkunnskap, salg, sensorisk analyse, tilsyn og vedlikehold av bryggutstyr og byggemasse.

Roy Bjarne startet bryggekarrieren sin i garasjen og har gjennom de siste fire årene bygget opp bred kompetanse om ølstiler og bryggeteknikker. Bryggeren er også gitarist, låtskriver og sanger. Han spilt i og skrevet låter for et utall lokale band siden midten av 90-tallet.

Ingvild Rønneberg

SELGER

Ingvild er vårt nyeste tilskudd! Og det er hun som utrettelig reiser rundt til butikkene der Doblougs øl selges. Doblougs Bryggeri er Norges mestselgende mikrobryggeri bare et drøyt år etter oppstarten, så det er ikke få butikker!

Caleb Reeves Lane

BRYGGER

Kaleb er fra Chicago i USA og bor i Ringebu med sin polske kone. Vintersesongen underviser han alpint i bakkene på Kvitfjell. Sommersesongen leder han opplevelsene ved Sjoa Rafting.

Pål Svindland

BRYGGER

Pål er musiker i Svindland Trio og har blitt hentet inn som brygger etter stadig økende etterspørsel av Doblougs ferske mikroøl.