MARTIN BORG

BRYGGERIMESTER
DAGLIG LEDER

Epost mfb@doblougs.no
Mobil 99 12 80 83

Martin begynte å utvikle oppskrifter for Doblougs Bryggeri i mai 2017 mens han var Daglig Leder på Bryggselv Asker og Bærum A/S. Martin er utdannet jazzmusiker ved jazzlinja på NTNU, men bestemte seg for å gjøre hobbyen til sin nye jobb i 2015. Han flyttet til Vinstra for å jobbe som Bryggerimester og assisterende Daglig Leder høsten 2017.

ROY BJARNE MOEN

BRYGGER
SALG

Epost rbm@doblougs.no
Mobil 472 53 528

Roy Bjarne begynte i Doblougs Bryggeri sommeren 2017 som Brygger, tappeansvarlig og renholdssjef. Han er utdannet rørlegger og er en gudegave blant annet når det kommer til  vedlikehold av bryggutstyr og byggemasse. Brygger, tappeansvarlig og renholdssjef.

TORMOD FORR

BRYGGER

Tormod begynte i bryggeriet i juni 2017 som brygger, innkjøps- og lageransvarlig. Tormod brygget sitt første øl i 2014 og er en uforbeholden ølentusiast. Tormod er håndverker, utdannet innenfor metalurgiske prosessfag og har utstrakt erfaring fra prosessindustrier, blant andre Hydro Aluminium og Betongmann. Irish Red Ale og tyske tradisjonsøl står på toppen av listen.

FREDRIK WEIKLE

MARKED

Fredrik Weikle er en skikkelig ølhund og kom tidlig med på laget i bryggeriet. Han driver til daglig innen reklamebransjen og produserer skilt og reklame av alle slag. På bryggeriet blir han å finne innen produktutvikling av emballasje og salg av de edle dråper. Han er også medeier i Vertshuset Sinclair som selvfølgelig serverer Doblougs øl.

EINAR WIDME

SALGSANSVARLIG

Mobil: 911 37 520

Einar Widme har salg i sitt DNA, og har jobbet hele sitt liv med salg av øl og mineralvann.

JOHN CREED

STYREFORMANN

John Creed har vært med i Doblougs Bryggeri fra april 2017. John bor på et lite småbruk i Heggedal. I låven testbrygger John på 2 x 50l Speidel og det brygges i de fleste sorter, men det er særlig når det brygges engelsk tradisjonsøl at hårene reiser seg på ryggen hans. Til daglig er han CEO for PasientSky, et av Norges ledende eHelseforetak. Han har jobbet globalt med selskaps strategier og med turnaround-prosesser, primært innenfor telecom, media og software industriene. 

MIKKEL DOBLOUG

EIER

Chr. Mikkel Dobloug er utdannet økonom fra Business School Lausanne i Sveits og har en mastergrad i strategi og diplomati fra London School of Economics. Mikkel er kjent for å ha mange jern i ilden og blir beskrevet som en fargeklatt med mye humor og til dels sterke meninger om ett og annet. Han er nok mest kjent for sin aktive innsats for partiet Venstre lokalt i Gudbrandsdalen, og for sitt arbeid for å bevare å videreføre norsk kulturarv ved å sette i stand Per Gynt Gården og være aktiv pådriver i kulturminnedebatten. Sammen med sin hund Weimaraneren Troll reiser han rundt og promoterer bryggeriet til kjøpmenn og restauranteiere i østlandet.

 

TROLL

ØLHUND

Et hvert bryggeri har en BrewDog eller ølhund. På Doblougs er dette oppgaven til Troll som er en tysk vorsterhund av type Weimaraner. Troll er ikke så opptatt av øl, humle, malt eller gjær, istedet er han veldig glad i å leke med pinner, baller og alt annet som kan kastes.