TYSK PILSNERØL

Abv: 4.7% 30 IBU / EPD 5017843

Gylden, krystallklar med et solid snøhvitt skum. Forfriskende honningblomst- og sitronaroma fra tysk edelhumle og byggmalt.
En tilfredstillende, tørsteslukkende tysk pils,
akkurat slik du er vant til, bare bedre. God til all mat.

Strekkode-Doblougs-Pils-sort

MEKSIKANSK LAGER

Abv: 4.6% 12 IBU / EPD 5017884

Strågul, med et utmerket kritthvitt fyldig skum. Dufter av lett sitrus og malt. Svært lettdrikkelig med perfekt balanse mellom elegant bitterhet og rund maltsmak. Passer utmerket til snacks og en lett lunch.

Strekkode-Doblougs-Pils-cerveza-noruega-001

BAYER

Abv: 4.6% 23 IBU / EPD 5045752

Doblougs Bayer er dyp kobberrød med et mokkahvittt nærmest evigvarende skum. Akkurat nok bitterhet til å balansere den sammensatte maltsødmen. Rik, brødaktig sødme fra Munichmalt. Aromaen stråler av maltkarakter og en anelse nyristet brød. Hint av sjokolade, nøtter og toffee øker kompleksiteten i et svært lettdrikkelig øl. Dette er en tradisjonell tysk bayer, akkurat slik vi er vant til fra tappekranene i Sør-Tyskland bare enda litt bedre.

Strekkode-Doblougs-Pils-bayer-001

VIENNA LAGER

Abv: 4.7% 19 IBU / EPD 5046016

Lys kastanje med gnistrende rødtoner og et fast lysebrunt skum. Dufter ferskt og ristet brød med en sammensatt bakgrunnsaroma av pepper og blomster. Lettdrikkelig med bløt og myk munnfølelse. Kompleks smak av byggmalt, toffee, karamell, lyst og mørkt brød. Svært ren gjærkarakter. Søt og samtidig frisk ettersmak.

Strekkode-Doblougs-Pils-vienna-lager-001

INDIA PALE LAGER

Abv: 5.7%

Kremet og lett humlepreget, innslag av lyst malt, sitrus og tropisk frukt. Aroma preget av lyst malt og grønne urter, innslag av sitrus og tropisk frukt.

 

Doblougs Bryggeri støtter god drikkekultur. Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du på Helsenorge.no.

LILLEHAMMER BRYGGERI

Abv: 4.7%

Lillehammer Bryggeri er et mikrobryggeri som åpnet sine dører i 2006. Bryggeriet ligger der Lillehammer Bryggeri opprinnelig ble etablert i 1847, og her serveres det fortsatt øl. Det tidligere bryggeriet ble nedlagt i 1983 etter å ha blitt kjøpt opp av Ringnes.
Lillehammer Bryggeri har både faste ølsorter og sesongøl i sitt sortiment. Doblougs Bryggeri produserer ølet som skal serveres utenfor Bryggerikjelleren. Doblougs Bryggeri brygger ølet etter Lillehammer Bryggeri sin hemmelige oppskrift, før det tappes, pakkes, og kjøres ut fra våre lokaler på Frya. Du kan besøke Lillehammer Bryggeri alle dager og bestille deg en matbit. Lær mer på lillehammerbryggeri.no.

ANNIS PØLSEMAKERI

Abv: 4.7%

Doblougs Bryggeri leverer øl Annis Pølsemakeri, som har utsalg i Mathallen i Oslo og på Ringebu. I tillegg får du ølet ved Annis Spisested vegg i vegg.

KVITFJELL OG SKEIKAMPEN

Abv: 4.7%

Vi leverer vår meksikanske lager til afterski ved Kvitfjell med egen etikett med det passende navnet «FJØL» og Skeikampen med «Skeiveza» som egen vri.

PRIVATMEGLEREN

MIL SHIPPING

Abv: 4.7%

Doblougs bryggeri leverer øl med firmalogo til julegaver og andre evenementer. Blant andre var de ansatte ved MIL Shipping og Privatmegleren mottakere av våre håndverksbrygg julen 2018.